• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

Ukrajinci a Srbové s mašličkou až ke stroji

Nasloucháme Vám. A když často slyšíme, jak nestíháte vyrábět, jak máte přetížené lidi i sami sebe, takže na kurzy vlastně nemáte ani prostor, ani náladu, není nám to jedno.

Mohli bychom Vám v této situaci sice doporučovat kurz Timemanagementu, ale to by Vám nepomohlo, jak popisujeme v článku „Nestíhá? Hlavně ho neposílejte na Timamenagement.“

Místo toho jsme se rozhodli připravit Vám balíček služeb, které Vám pomohou získat schopné a adaptované pracovníky, které rovnou můžete zařadit do pracovního procesu.

Stali jsme se mj. partnery projektu Jihomoravského kraje a Regionální hospodářské komory Brno, který s finanční podporou Kraje přiváží pracovníky z Ukrajiny a Srbska. Většinu práce, kterou byste jinak museli zařídit sami nebo ji zaplatit personálním agenturám, získáte v tomto projektu zdarma nebo s výraznou dotací.

Část firem (zejména středních a malých) se i tak zdráhá tyto aktivity využít, protože se obává jazykové a kulturní bariéry, zapracování nových zaměstnanců do svých procesů, na své stoje apod. A právě tam, kde končí projektové aktivity, citlivě nastupuje Everesta a pomáhá zaučit pracovníky na konkrétní pracovní místo a adaptovat je na Vaše prostředí.

Pracujeme koordinovaně ve spolupráci s RHK Brno, abyste zbytečně na komerční bázi neplatili služby, které můžete mít z projektu zdarma, a abyste zároveň nezůstali v žádné fázi procesu bez odborné podpory.

Proti velkým desítkám tisíc až stovkám tisíc, které byste za hotové zahraniční pracovníky platili personálním agenturám, náklady „na zaměstnance v dárkovém balení až do provozu“  přes JMK a RHKB s podporou Everesty se pohybují v jednotkách tisíc.

Blíže se s celým projektem můžete seznámit na bezplatném semináři 10. 4. od 9:00 v prostorách RHK Brno, Výstaviště 1program viz ZDE. Přihlásit na akci se můžete u Kateřiny Tomancové,
tel.: +420 734 315 661, katerina.tomancova@everesta.cz, která Vám také ráda zajistí informace o našich službách při podpoře zaměstnávání cizinců.

 

 

kalendář akcí
Zanechte nám zprávu