• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

Setkání s Laurou Janáčkovou


Doc. PhDr.Dr.phil. Laura Janáčková, CSc.
(www.laurajanackova.cz) je docentkou klinické psychologie Sexuologického ústavu 1.LF UK a VFN v Praze. V Praze založila Institut partnerských vztahů a ve Všeobecné fakultní nemocnici oddělení somatopsychiky, kde se dlouhodobě věnuje onkologickým pacientům. Zabývá se psychologií v oblasti aplikované medicíny a komunikace, především psychoonkologií, psychosomatikou, problematikou bolesti, lidských vztahu a sexuálního chování. Publikovala desítky odborných i populárních článku, je samostatnou autorkou několika knih.

 

Tajemství komunikace beze slov

Jistě i Vy si přejete poznat, co lidé cítí, co si myslí, co by si přáli, dříve než jsou slova vyřčena. Člověk též přirozeně touží rozpoznat, jak sám osobně působí na lidi. Chce vědět, jak účinně komunikovat, manipulovat, identifikovat lži a získat to, co si přeje - přátele, partnery, milence, milenky i hmotné zisky.

VÍCE INFORMACÍ


OD BEZVĚDOMÍ K SEBEVĚDOMÍ

Cítíte se často zklamáni v pracovním, rodinném i partnerském životě ? Myslíte si si že vaše výchova a vzorce chování byly naprogramovány k malé průbojnosti, tendenci se podřídit, k pasivitě nebo sebeobětování ? Právě pro vás je určen workshop docentky klinické psychologie Laury Janáčkové.

VÍCE INFORMACÍ

kalendář akcí
Zanechte nám zprávu