• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

FIRMOU ROKU JE HOKAMI

 

Soutěž Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku vyvrcholila vyhlášením výsledků celostátního kola a my jsme byli u toho.

Generální ředitel Everesty Radomil Bábek zasedal v porotě a my jsme se ho zeptali, jak letošní ročník hodní: "Partnerem této soutěže jsme již po čtvrté a musím říci, že příběhy firem a živnostníků jsou velmi zajímavé a inspirativní. Soutěž je jistě motivací pro soutěžící firmy, ale stejně i pro mne, jako porotce. Každý rok se utvrzuji ve svém názoru na české podnikatelské prostředí. Podnikatelé jsou lidé pracovití, vytrvalí a poctiví. Mám k nim velkou úctu a jsem přesvědčen, že to oni, malí a střední podnikatelé a živnostníci jsou motorem ekonomiky této země. Všem, kteří mají chuť a odvahu podnikat, držím palce a přeji jim, aby jim soutěž pomohla nalézt nové zákazníky".".

Vítězem celostátního kola, který byl vyhlášen 7.12. na pražském Žofíně se stala v kategorii Vodafone Firma roku liberecká společnost HOKAMI a  titulem Česká spořitelna Živnostník roku se může pyšnit šperkař David Lomos. Historicky první titul Česká spořitelna Startup roku 2016 získává společnost Neuronsoundware, Vodafone Odpovědnou firmou roku 2016 je společnost Koyo bearings a speciální cenu České televize, České stříbro, získala společnost KOOH-NOOR.

Všem firmám a živnostníkům blahopřejeme a přejeme mnoho podnikatelských úspěchů.

Za společnost Everesta

Pavlína Šlajsová

kalendář akcí
Zanechte nám zprávu