• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

Opět jsme u toho - akce RHK Brno


V rámci dlouhodobé spolupráce Everesty s RHK Brno jsme se stali partnery "Prvního komorového klubového dne", který proběhne 2. 6. 2017 od 9:00 do 17:00 v budově RHK Brno na Výstavišti a  "Dne pro rodinu", který se koná 16. 6.  od 15:00 do 18:00 v ZOO Brno.

V obou případech zajišťují doprovodný program profesionálové z eventové sekce Everesty. V ZOO navážeme na tematické hry pro děti, které jsme dělali v kosmickém duchu při minulém rodinném dnu na hvězdárně. Tentokrát se můžete těšit na aktivity točící se kolem světa zvířat.

V rámci klubového dne budeme po celou dobu trvání zajišťovat stanoviště na terase s drobnými sportovními aktivitami pro relax od odborné části a pro neformální navazování kontaktů s dalšími účastníky. Zároveň už jsme přihlášeni do speed business meetingů v rámci kontraktační akce a zúčastníme se i společenských aktivit pasování nových členů a večerní grilovačky. Těšíme se na setkání s Vámi.

Obě akce jsou otevřeny i firmám a institucím, které nejsou členy RHK Brno. Přihlásit se můžete buď přímo přes uvedené odkazy na obě akce u pracovníků RHK nebo u Kateřiny Tomancové (734 315 661, katerina.tomancova@everesta.cz).

kalendář akcí
Zanechte nám zprávu