• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

Konference IAEVG - Kariérové poradenství


Konference IAEVG je jedním z největších mezinárodních setkání v oblasti kariérového poradenství. Má velkou pozornost odborné veřejnosti, každoročně se koná v jiné části světa. Její součástí můžete být i vy. Zkuste obohatit vlastní práci. Dostává se vám jedinečná příležitost vnést svoje profesní zkušenosti a obohatit veřejnost i odborníky trendy z vlastní firemní praxe. Další ročník konference IAEVG se koná v Bratislavě a Brně 9. - 13. září 2019.


Jak se zapojit jako firma?

Nedílnou a velmi podstatnou částí kariérového poradenství je propojovat žáky s trhem práce. Jako kariéroví poradci Centra vzdělávání všem podporujeme rozvoj zaměstnance a uplatnitelnost na pracovním trhu. To jde ale těžko bez spolupráce s firmami. Potvrzuje to i vzdělávací společnost Everesta: "Staráme se o to, aby vzdělávání bylo propojeno s praxí a dostatečně reflektovalo dnešní dobu," zmínila projektová manažerka Kristýna Rochová.

Přímou podporou takovéto akce nebo osobní účastí na ní se můžete podílet na propojování teoretické výuky na školách s praxí. Dostáváte jedinečnou příležitost informovat o vašich firemních potřebách. Je v pořádku, že máte nároky na uchazeče o zaměstnání. Řekněte, s kým chtějí zaměstnavatelé spolupracovat a podílejte se na rozvoji vzdělávání a podpoře kariérní volby u studentů.

Diskuse již běží, tak se do ní zapojte!


Zde se můžete podívat na historii akce, která putuje po celém světě a tentokrát je nám na dosah ruky.

Více informací o konferenci, symposiu a dalším doprovodném programu se aktualizují na stránce akce https://iaevgconference2019.sk

Pro podrobnější informace ohledně zapojení, vystoupení na konferenci, kontaktujte Martinu MilotovouJihomoravského centra pro mezinárodní mobilitu, z.s.p.o. na tel. čísle 702 157 701 nebo mailem milotova@vzdelavanivsem.cz.




kalendář akcí
Zanechte nám zprávu