• česky
  • english
  • deutch
  • rusky
  • slovensky

Zajímavosti

vyjednavani.jpg

Vyjednávání a argumentace

19.06.2018
zobrazit celý článek ›

pravni minimum.jpg

Právní minimum

18.06.2018
zobrazit celý článek ›

Motivace zamestancu.jpg

Motivace zaměstnanců

08.06.2018Dobrý manažer dokáže u svých zaměstnanců identifikovat silné a slabé stránky, najít talent a využít ho. Dobrý lídr dokáže víc – dát tyto lidi dohromady na společnou platformu, dokáže své chování přizpůsobit situaci, uvědomuje si, že musí dle aktuálních potřeb měnit své chování. Speciální pozornost by dále manažer měl věnovat komunikaci – a to všemi směry. Cílem této komunikace je táhnout za jeden provaz. Při řešení každodenních úkolů nemusíte neustále inspirovat a mít vize, co je ale důležité, je vědět pořád, proč děláme to, co děláme. Pak dokážete lidi motivovat i inspirovat, zvednout k výkonu.
zobrazit celý článek ›

iq rust.jpg

Je IQ zárukou kariérního úspěchu?

15.05.2018Fenomén IQ v roce 2012 oslavil již 100 let existence. Jako každý teoretický koncept také během let dospěl... a zestárl. Je tedy IQ stále aktuálním konceptem nebo bychom se měli věnovat jiným charakteristikám?
zobrazit celý článek ›

For industry2.jpg

For Industry 2018

02.05.2018Veletrh FOR INDUSTRY se koná každoročně v PVA EXPO PRAHA. Hlavním cílem je vytvořit komplexní platformu pro řešení problematiky v jednotlivých odvětvích průmyslu a strojírenství s prostorem pro technologické ukázky a spolupráce. Veletrh představuje jedinečnou příležitost pro prezentaci moderní výrobní techniky, progresivních technologií a inovačních trendů.
zobrazit celý článek ›

Everesta - Neuroveda.JPG

Neurověda ve vzdělávání

21.03.2018Neurověda ve vzdělávání
zobrazit celý článek ›

training_slide.jpg

KURZY DLE STANDARDU POVEZ II.

04.04.2017POVEZ II. přichází s upravenými podmínkami. Zcela zásadní je povinnost žádat školení o minimálním rozsahu 40 hodin.
zobrazit celý článek ›

prijem dotaci.jpg

To nejhorší, co Vám můžeme udělat - školit vaší konkurenci!

15.04.2017Společnostem, které byli úspěšné při získání dotace ve výzvě č. 43 Podnikové vzdělávání zaměstnanců, připravíme kurzy na míru požadavků a v souladu s pravidly OPZZ. Jsme tady i pro ty z vás, kteří dotace nevyužívají, nebo jste prostě neměli štěstí.
zobrazit celý článek ›

OBCHOD2.jpg

Obchod je to, oč tu běží (posilujeme tým)

06.12.2016Obchod je to, oč tu běží (posilujeme tým)
zobrazit celý článek ›

ev_banner_statni_sprava.jpg

Průvodce nabídkou služeb pro veřejnou správu

19.09.2014Seznamte se naší nabídkou služeb pro veřejnou správu.
zobrazit celý článek ›

kalendář akcí
Zanechte nám zprávu